Машина за правење блокови NKB150

Машина за правење блокови
Машина за правење блокови, машина за кеси, преса за филтри
NKB150хоризонтална машина за балирањепроизведен од NICKBALER главно се користи за дрвени чипсови, струготини, струготини, оризови лушпи, семе од памук, лушпи од кикирики и други слични лабави материјали.
Horizontal Baling Machine е нов тип на компресирачки блок балира, кој е идеален избор за обработка на некои специјални материјали како струготини, кокос, оризова лушпа, лушпа од кикирики итн. Овие материјали се многу мали и лабави, нема начин да се пакуваат нив, а тешко е да се компресираат и транспортираат, па сомашината за вреќи, изгледот на машината за вреќи го решава овој проблем.Друг начин е да се користи машина за балирање за да се компресираат овие материјали во тврд блок за лесен транспорт.
Тврдите блокови произведени од машината за преса на хоризонтални блокови се квадратни, многу лесни за собирање и редење, без потреба од пакување или дополнително пакување, што во голема мера заштедува време, простор и трошоци.Таквите грутки може да се користат и како гориво, особено грутките од струготини.
Нахоризонтална машина за балирањее лесен за ракување, лесен за складирање и има висок степен на автоматизација.Ако хранењето автоматски се напојува и со Baling Machine, тогаш целиот процес не бара никаков труд.

https://www.nkbaler.com
НИКБАЛЕР механичкихоризонтална машина за балирањее релативно мал и може да се инсталира речиси насекаде, па затоа е широко користен од многу производители на подлоги за спиење за животни, производители на ѓубрива за растенија, фарми итн. ТЕЛ: 86-29-86031588, https://www.nkbaler.com


Време на објавување: јули-07-2023 година