Состав на хоризонтален хидрауличен балер од сува и влажна слама

балира за слама
балира за слама, балирка за пченка, балира за пченица
Машината за пакување на хидрауличните кеси има висока ефикасност на пакување и висока густина, што може во голема мера да ја намали површината за складирање, да го подобри транспортниот капацитет и да ја намали можноста за пожар.Хоризонталната торбахидраулична машина за пакувањее главно погоден за пакување на суви стебленца од пченка, листови од шеќерна трска, слама и добиточна храна со слама, намалувајќи го долготрајниот транспортен волумен и просторот за складирање намашината за пакување.
Оваа машина е главно составена од склопување на рамка, склоп на цилиндри, пумпа за менувач, рачен вентил за рикверц и други четири дела.
1. Склоп на рамката, рамката прифаќа челична заварена структура, која е отпорна на кревет, отпорна на влечење ивреќа-редење.
2. Склоп на телото на цилиндарот: Составен е од заптивачкиот прстен на клипот со туркање на шипката на телото на цилиндерот и долната плоча за поврзување.
3. Пумпа за брзини: Се користи стандардна пумпа за менувачот (купена), а повеќето делови се вообичаени.
4. Дистрибутерот се нарекува и рачно менување пари што го контролира правецот нахидрауличкото масло.

https://www.nkbaler.com
NICKBALER е посветен на производство на опрема за хоризонтална балира за слама со разумна структура, прекрасен изглед, висок квалитет и ниска цена, што целосно го освои пазарното признание.https://www.nkbaler.com


Време на објавување: Сеп-06-2023 година